Loading
hot
new

СМЕСИТЕЛ С ФОТОКЛЕТКА + ДОЗАТОР ЗА ТЕЧЕН САПУН С ФОТОКЛЕТКА СТЩ ХРОМ


1 504,80 лв
Серия:
Марка: Mediclinics
Сериен номер: GAJ002AC

Сензорни, сешоар за ръце + смесител и дозатор за сапун, и двете от хромиран месинг.

 

Чертеж:
Брошура: mediclinics-sensor-operated-soap-dispenser-and-water-tap-all-in-one-gaj002ac.pdf
Категория: СМЕСИТЕЛИ
Код на продукт: 793800166313

• Mediclinics® All-in-one е монтиран на плот кран за сушене на ръце и смесител / дозатор за вода и сапун, всички готови да работят заедно като една красива, хигиенична и високоефективна система.

• Mediclinics® All-in-one е създаден, за да се избегне пръскането на вода по пода, да се спести място и да се прекарва по-малко време в тоалетната.

• Mediclinics® All-in-one решения са екологични, спестявайки повече от 73% от гледна точка на икономически икономии спрямо подобни решения на пазара.

• Решенията на Mediclinics® All-in-one също са много хигиенични, тъй като могат да включват HEPA медиен филтър (по избор), технологията „Ion Hygienic“ (по избор) и таблетка за освежаване на въздуха (по избор).

Add a Comment

Уважаеми клиенти, поради високата динамика на промяна на цените от производителите е възможно да има несъответствие с актуалните цени. Молим да се свържете с нас за информация за стойността на артикулите. Извиняваме се за причиненото неудобство! НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕСЪОТВЕТСТВИЕ В ЦЕНИТЕ НА АРТИКУЛИТЕ!

Свързани публикации


Марки продукти