Loading

Wonder Shower от САНЕКС ООД

САНЕКС представя WONDER SHOWER.

Първата и единствена анти-варовикова LED душова глава (Хромотерапия), която променя струята с прост жест на ръката ви!

Интелигентността и мултифункционалността се събират, за да увеличат максимално удоволствието от вашия душ.

Благодарение на WONDER SHOWER от САНЕКС, вашият душ ще се превърне в най-красивия момент от деня.

Всички душ глави на WONDER SHOWER от САНЕКС са оборудвани със специален и иновативен инфрачервен датчик за движение и LED светлини (Хромотерапия), чувствителни към температурни промени, за да ви предложат пълен контрол на вашия душ.

Душът WONDER SHOWER от САНЕКС се захранва с вода (Хидрогенератор), не се нуждае от батерия, а инфрачервеният датчик за движение е регулируем, за да се адаптира към възрастни и деца от всички възрасти и всички височини.

Например, инсталиране на душ на височина от 2 метра. ще бъде много просто дори и за дете само на 130 см. активирайте датчика за движение.

Благодарение на практичното универсално закрепване и самостоятелно захранване няма нужда да се пробива стената или да се подготвят електрически кабели и няма риск от токов удар!

Меките силиконови дюзи гарантират години на издръжливост и се почистват лесно от натрупаните варовикови остатъци.

Изберете предпочитания от WONDER SHOWER от САНЕКС.

2 или 4 джета, с или без цифров термометър и индикатор за продължителност на душ, светодиодите със самостоятелно задвижване ще променят цвета си при промяна на температурата на водата: синьо до 27 ° C, зелено от 27 ° до 41 ° ° и ще свети червено, ако температурата надвиши 41 ° С.

Вие решавате с просто движение на ръката дали да бъде погалена от мека струя от естествен дъжд, воден стълб, водопад или пулверизиран спрей, който консумира до 50% по-малко вода от традиционния джет.

Душовете на WONDER SHOWER от САНЕКС се нуждаят от налягане на водата само от 1 BAR.

Всичко това с прост жест на ръка!

КЪМ ПРОДУКТА!

administrator's picture

administrator

Comments (0 Comments)

Submit Your Comment