Loading

Dualflow® Plus от САНЕКС ООД

Dualflow © Plus M14 240V е бърз, енергийно ефективен, екологичен, хигиеничен и стилен сешоар за ръце. Той използва високоскоростен универсален двигател с четка F за създаване на въздушен поток от 410 Km / h, който ще изсуши ръцете ви само за осем секунди. Това е елегантен, лесен за поддръжка и употреба сешоар за ръце. Благодарение на ниската консумация на електроенергия (420 W в режим ECO) той е много щадящ за околната среда.

Dualflow © plus M14 240V е стандартно оборудван с филтърна система ХЕПА, която филтрира твърди частици (прашец, прах, цигарен дим и др.), Като подобрява качеството на въздуха. Освен това, съдържа и филтрираща среда с активен въглен, която неутрализира миризмите и абсорбира димните газове, което помага да се избегнат лошите миризми.

По желание, Dualflow Plus може да бъде доставен с йонизатор ("Йонна хигиена"), който пречиства въздуха чрез частици с отрицателен електрически заряд (аниони), като елиминира повечето частици и микроби, транспортирани от въздуха, което го прави средата на използване по-здрава и по-чиста.

Включването на технологията Biocote ©, антимикробно средство на базата на сребро, което е вградено в ключовите части на системата за сушене, потиска растежа на причиняващите миризма микроби, като поддържа устройството винаги чисто и хигиенично.

По избор и чрез комплект за свързване към тръбата за отпадъци, код KITDESM14A, dualflow® plus може да бъде свързан директно към тръбата за отпадъци. По този начин изпразването на водния резервоар се елиминира, тъй като водата винаги отива директно към тръбата за отпадъци.

Dualflow © + M14 240V осигурява превъзходно изживяване във всеки аспект. Много бърз в условия на сушене (8-15 секунди), много тих (само 62 dBA в настройката ECO) и щадящ околната среда (консумация от само 420 W в режим ECO).

Може да се смята за истински спестител за пари, дължаща се на уникалните си характеристики, които му позволяват да постигне икономии от над 73% в сравнение с други „ръчни” сушилни на пазара.

Dualflow © plus M14 240V е сертифициран от трета страна от немската лаборатория VDE в съответствие с европейските стандарти за безопасност EN60335-1 и EN60335-2-23 и с Европейската електромагнитна съвместимост и отменя Директива 89/336 / ЕИО.

http://www.sanex.bg/content/seshoar-dualflou-plyus-stoyashch-saten-fotokletka

 

 

administrator's picture

administrator

Comments (0 Comments)

Submit Your Comment